Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C++ Poziom zaawansowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie programiści. Mam do was takie małe pytanko i choć może wydawać się głupie to dla mnie jest dość istotne gdyż pisze właśnie CV które mam dziś złożyć do firmy programistycznej i szczerze mówiąc utknąłem w jednym miejscu ... mianowicie zastanawiam się nad swoim poziomem zaawansowania programowania w języku C++. Szczerze mówiąc odnajduje się w nim dosyć dobrze, jestem na etapie tworzenia klas virtualnych a więc dziedziczenie jak i metody oraz przesyłanie argumentów do funkcji poprzez wskaźniki i referencje opanowane w zadowalającym stopniu. Tworzenie List cyklicznych jedno-dwukierunkowych drzew stosu i kolejki opanowane również do stopnia tworzenia takich struktur jak i wykonywania na nich podstawowych operacji. Problem w tym panowie że nigdy nie programowałem w C czy w C# więc moje doświadczenie w programowaniu to aż dwa lata z tym że powierzony mi materiał w szkole przerabiałem sumiennie, z dużym zrozumieniem jak i z wielka przyjemnością ... hmm i co mam teraz napisać w CV żeby nie przecenić swoich możliwości ? Gdy wpisze moja wiedzę na temat C++ jako podstawową ktoś czytając te CV może pomyśleć sobie że moja wiedza ogranicza się do podstawowych typów danych, funkcji sterujących oraz operatorów co w symfonji zajmuje aż 4 działy w raz z działem startujemy i tu prośba właśnie do was bo większości znacie pewnie ten język na wylot więc doskonale wiecie w jakim stopniu znam owy język. Dodatkowo do klas mogę dorzucić przeładowanie operatorów czyli na pewno nic profesionalnego ale czy podstawowego ? Z góry ogromne dzięki, za pomoc i być może pozytywną decyzję w sprawie przyjęcia do pierwszej mojej takiej pracy :).

Pozdrawiam Marcin. :-)

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...